Wat is magnetiseren?

Wat is magniteseren?Wanneer de energie in je lichaam verstoort is, en er meer negatieve energie door je lichaam stroomt dan positieve energie, kun je last krijgen van geestelijke en lichamelijke klachten. Je kunt hierbij denken aan het hebben van hoofdpijn, pijnlijke schouders en nek of een druk op de maag voelen. Door magnetiseren wordt er een polariteitenergie naar je overgebracht. Met deze energie wordt je lichaam weer in balans gebracht en zullen de klachten afnemen.Tijdens een behandeling zal ik met mijn handen over je lichaam gaan. Hiervoor hoeven geen kledingstukken verwijderd te worden.


Als ik met mijn handen over je lichaam ga, zal ik voelen waar een blokkade zit. Ik zal mijn handen een poosje op deze plek houden tot ik voel dat het genoeg is.


Het gevoel dat je krijgt tijdens het magnetiseren verschilt per persoon. Je kunt bijvoorbeeld een tintelend gevoel krijgen of juist een warm gevoel.


Ook het voelen van het wegnemen van de klachten kan per persoon en per klacht verschillen. De ene persoon zal tijdens de behandeling al verlichting van de klachten voelen, terwijl dit bij een ander bijvoorbeeld een dag kan duren.


De duur van een behandeling hangt af van de persoon en de ernst van de klachten.Raadpleeg bij ernstige klachten altijd een arts.

Sieta

Smeding                          Paragnost, Medium,

Magnetiseur